Organizator zaskoczył nas wieloma słodkimi niespodziankami takimi jak, warsztaty dekorowania butelek czekoladowych szampanów, które dostaliśmy w prezencie od Wedla, prowadzone przez mistrza Mariusza Profusa, a tak przy okazji:
Ogromne zaciekawienie wzbudziły warsztaty z gotowania prowadzone przez Szefa Andrzeja Polana, z którym miałem przyjemność wymienić kilka zdań i poznać parę nowych technik gotowania, którymi nie omieszkam się z Wami podzielić. Najbardziej w pamięć zapadł mi łosoś smażony z brukselką, śliwkami, kremowymi jabłkami oraz chrzanem.
Poezja smaku, godna Andrzeja Polana
Jako że sponsorem warsztatów była firma Bakalland, nie zgadniecie kogo spotkałem. Przemiłą kobietę znaną na ogół z teatru i telewizji, która jak się okazuję użycza swojej twarzy marce Bakalland.
Życzę wszystkim smacznego, zapraszam do polubienia, subskrybowania, udostępniania, komentowania mojego bloga oraz polecenia znajomym.
Już niedługa także na FB
0 komentarze :
Prześlij komentarz